Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Piščančji file z okusom Azije

  Zelo okusna že pripravljena piščančja jed z odličnimi začimbami, ki jo morate samo popeči. Dobro gre skupaj z rižem.
 
Piščančji file z okusom Azije
Piščančji file z okusom Azije ( 300 g )
Olivno olje
Olivno olje ( 5 žlička )
Sol
Sol ( 5 ščepec )
 
 
1
 
 
Vzemite Piščančji file z okusom Azije in ga odprite.

Omenjeno pripravljeno hrano prodajajo v skoraj vseh trgovinah.
 
 
 
2
 
 
Vzemite ponev in jo postavite na kuhalno ploščo.

V ponev dolijte nekaj žličk olivnega olja in nastavite najvišjo temperaturo.

Lahko uporabite tudi navadno olje.
 
 
 
3
 
 
Olje sedaj prelijte po celi ponvi in počakajte, da se malo segreje.

To traja okoli 30 sekund.
 
 
 
4
 
 
Vzemite kuhalnico in Piščančji file z okusom Azije nasujte v ponev.
 
 
 
 
5
 
 
Potem pa začnite piščančje meso z kuhalnico redno mešati.
 
 
 
6
 
 
Dodajte še nekaj ščepcev soli.
 
 
 
7
 
 
Mešajte meso, dokler ne bo lepo zapečeno.
 
 
 
8
 
 
Potem pa z kuhalnico meso počasi stresite na krožnik.
 
 
 
9
 
 
Pa dober tek.

V kombinaciji z rjavim rižem je jed meni osebno najboljša.
 
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!