Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zdravje in kulinarika

Pečen kostanj

 
 
20.10.2010, 0:00

Trenutno smo v obdobju, ko je kostanja veliko in če ga imate radi, potem si ga doma naredite in uživajte.

Povezava do vsebine

spremenjeno: NikMan (23.3.2017, 7:00)
 
 
 
11.10.2015, 19:58
V vodo jih je potrebno dati nerazrezane ali cele?

Ima še kdo kak nasvet?
 
 
 
11.10.2015, 22:45
V vodo daš narezane. Med pečenjem jih vsake toliko škropiš z vodo.
 
 
 
11.10.2015, 22:49
Kostanj lahko zrežeš na obeh straneh za lažje lupanje.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!