Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zdravje in kulinarika

Pirhi

 
 
3.4.2010, 0:00

Pirh ali velikonočno jajce, ponekod imenovano tudi pisanka, je tradicionalno jedilo, ki se pripravlja ob veliki noči.

Povezava do vsebine

spremenjeno: NikMan (22.3.2016, 19:40)
 
 
 
3.4.2010, 18:27
Mi damo ko se jajce kuha noter še kis da se jajca ne razpokajo.
 
 
 
4.4.2010, 10:46
dobro je tudi, če se jih da v mrzlo vodo in potem segreva ali pa se jih da za nekaj časa ven iz hladilnika, preden se jih skuha..pa bo potem manj razpok...drugače so pa huda
 
 
 
4.4.2010, 11:24
Sem kupil tole barvo pa sem poiskusil rjavo, pa je bil kot neolupljen krompir .
 
 
 
9.4.2010, 21:50
Mi pa kar z čebulo delamo pirhe čeprav tudi ta postopek ni slab...
Smo tudi naredili in dve jajčki sta prav lepo prišli ven
Mi smo dali to barvo v kozarec (malo več kot eno) pa smo potem pirhe dali notri.
Dve sta svetouno lepe piršle...


 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!